Chakra-Numerologie voor Edelsteentherapeuten verbindt het beste uit twee studiegebieden met elkaar, t.w. de Chakra-Numerologie en de Edelsteentherapie.

 

In de (energetische) edelsteentherapie of lithotherapie staan veelal meerdere mineralen te beschikking om één en dezelfde disbalans te behandelen. (Men heeft immers keuze uit zo'n 600 verschillende inzetbare stenen.)

Welke keuze is de juiste? Waarom juist deze steen, dit mineraal? 

 

De Chakra-Numerologie is een uitermate krachtig hulpmiddel om tot de juiste therapeutische steenkeuze te komen waarbij automatisch rekening gehouden wordt met de of een eventuele dieperliggende oorzaak van de klacht welke de therapeut wenst te behandelen.

In feite kan men met de Chakra-Numerologie tot een zogenaamde "energetische diagnose" komen welke in de praktijk enorm correct blijkt te zijn.

 

Tijdens deze opleiding, die binnen de Chakra-Numerologie als specialisatie geldt, leer je hoe een verantwoorde en onderbouwde keuze te maken uit het totale aanbod van zo'n 600 verschillende mineralen.

 

Voorwaarde om aan deze opleiding te kunnen deelnemen is dat je voorafgaand in ieder geval de basis opleiding Chakra-Numerologie Deel 1 en Deel 2 gevolgd hebt (Deel 3 van de basisopleiding is in deze geen noodzaak om succesvol met de gegevens te leren werken.)

Cursusduur: aanbevolen 6 maanden

Aantal lesdelen: 28

Cursusleiding: André Molenaar

Lesmateriaal: via een inlogcode bereikbaar op de website: https://www.esoterische-wetenschappen.nl/

Aanvang: ieder moment

Kosten: 750,00 €

Inschrijving en betaling: via menu bovenzijde onder inschrijven