De basisopleiding Deel 2 gaat dieper in op hetgeen in de lemniscaat (welke gebruikt wordt om de cijfers die in "de piramide" van de chakra-code gevonden worden) zichtbaar wordt.

Duidelijk wordt hoe de combinaties en verbindingen hun invloed uitoefenen op het lichamelijk en geestelijk welzijn. Het is, na een correcte berekening, herleidbaar en herkenbaar waar voorkomende psychische of lichamelijke klachten door veroorzaakt worden.

 

Tevens komt in dit deel de geboortetijd naar voren, de geboortetijd welke (op de achtergrond) ook zijn invloed uitoefent op de wijze waarop de chakra zich in ons leven manifesteren.

 

De deelnemer leert relatie- en gezinsberekeningen / vergelijkingen te maken waaruit duidelijk naar voren komt wat de wrijfpunten (groeipunten) binnen een relatie of  een gezinsverband zijn. Maar ook wordt duidelijk waarom men voor elkaar gekozen heeft.

Tevens leert men hoe een Chakra-Numerologisch consult op te bouwen, wat de mogelijkheden (veel) en onmogelijkheden (weinig) van dit systeem zijn.

Cursusduur: aanbevolen 3 maanden

Aantal lesdelen: 14

Cursusleiding: André Molenaar

Lesmateriaal: via een inlogcode bereikbaar op de website: https://www.esoterische-wetenschappen.nl/

Aanvang: ieder moment

Kosten: 495,00 €

Inschrijving en betaling: via menu bovenzijde onder inschrijven