Dit deel drie van de basisopleiding tot Chakra-Numeroloog zet de puntjes op de i.

Allereerst wordt al het voorgaande uit de delen 1 en 2 nogmaals gerepeteerd met noodzakelijke uitbreidingen (inzichten) welke in de voorgaande delen niet behandeld zijn om de voortgang van deze niet te belemmeren.

 

De maanstand, tijdens het geboortemoment, gaat een rol spelen binnen de berekeningen alsmede het geboorteseizoen.

(Een "basislading 3 mens" = zonnevlecht, welke geboren is in de maand december zal in zijn leven meer moeite hebben met het uitwisselen der intermenselijke warmte dan een "basislading 3 mens" welke in de maand maart geboren is.)

 

Verder geeft dit deel handvatten om op een simpele maar effectieve manier de homeopathische constitutie van een mens te berekenen en via de Chakra-Numerologie te berekenen welke Bach bloesem het meest geschikt is bij een voorkomende disbalans.

Tevens is in dit deel de opstap verwerkt naar een eventuele specialisatie zoals Chakra-Numerologie voor edelsteentherapeuten en een stukje Medische Chakra-Numerologie.

 

Na dit deel doorlopen te hebben kent de Chakra-Numerologie voor de deelnemer nog maar weinig geheimen en kan deze op een onderbouwde en inzichtelijke wijze een verantwoord Chakra-Numerologisch rapport vervaardigen voor zijn cliënt of patiënt.

Cursusduur: aanbevolen 3 maanden

Aantal lesdelen: 14

Cursusleiding: André Molenaar

Lesmateriaal: via een inlogcode bereikbaar op de website: https://www.esoterische-wetenschappen.nl/

Aanvang: ieder moment

Kosten: 595,00 €

Inschrijving en betaling: via menu bovenzijde onder inschrijven